Skip to content

Business Management Leidinggeven in de Energiesector

business management

Interim business management biedt u een oplossing voor tijdelijke open posities in de lijnorganisatie om het succes en de continuïteit van uw onderneming voort te kunnen zetten. In de twintig jaar dat ik inmiddels werkzaam ben in de energiesector, heb ik van alles voorbij zien komen. Ik heb gezien hoe het wel én hoe het niet moet. Ik heb geleerd om eerst goed op een rijtje te krijgen wat er speelt, voordat er in oplossingen gedacht moet worden.

Ik ben oplossingsgericht, maar niet voordat ik een grondige analyse heb uitgevoerd en alle informatie tot mij heb genomen om tot een goed resultaat te komen. Het is belangrijk om te weten wie de doelgroep is en welke stakeholders betrokken zijn bij de opdracht. Om een scherp beeld te krijgen benader ik iedere betrokkene apart om daarna te bekijken hoe we beter kunnen samenwerken. Door deze werkwijze is goed in te schatten welke onbenutte talenten er in de organisatie rondlopen en hoe we deze beter in kunnen zetten.

Mijn kracht ligt in het vertalen van strategische vraagstukken naar operationele acties. Door een authentieke en consistente manier van communiceren wek ik niet alleen vertrouwen op, maar zorg ik ook voor draagvlak bij de medewerkers en stakeholders.

Dankzij mijn ruime ervaring in leidinggevende functies en brede interesse binnen de energiesector, kan ik goed inspelen op uw wensen, en de organisatie naar een hoger plan tillen.

Als interim business manager bied ik organisaties een tijdelijke oplossing voor open posities in de lijnorganisatie vanwege langdurige afwezigheid van een zittende manager (b.v. door ziekte, sabbatical of zwangerschapsverlof) of ter overbrugging van een werving- en selectie periode. Daarnaast houd ik altijd oog voor duurzame energie initiatieven, waarmee we samen de wereld stap voor stap vooruit helpen.